. Borongan borongan Whatsminer M21S 50T 52T 54T 56T 58T 60T 62T Bitcoin Asic Crypto panambang Cina suppliers nguntungkeun Pertambangan Crypto suppliers sarta Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Borongan Whatsminer M21S 50T 52T 54T 56T 58T 60T 62T Bitcoin Asic Crypto Panambang Cina Panyadia Pertambangan Crypto nguntungkeun

Katerangan pondok:

Modél:Whatsminer M22S

Fungsi:BTC / BCH / BSV SHA256

Hashrate: 50-62T

Spésifikasi: 3360W

Beurat:10,4 kg

Ukuran panambang, mm:390*155*240

Cara pembayaran:USD|EUR|GBP|CAD|AUD|RUB|USDT(ERC20/TRC20)


Rincian produk

Tag produk

Parameter spésifikasi

Modél

M21S 56T

Algoritma Crypto

SHA256

Hashrate

56TH/S(0%+5%

Kakuatan dina témbok @25°C

3360W(0%+10%

Babandingan konsumsi kakuatan

60W/T

Sasayogian tanaga

P21 AC200-300V, 3500W

tegangan dipeunteun

AC 200 ~ 300V,3500W

Ukuran Panambang (Panjang * Lebar * Jangkungna, w/o bungkusan), mm (2-1)

390×155×240 mm

Beurat bersih, kg (2-2)

10,4 kg

Beurat kotor, kg

15.2

Syarat Lingkungan

-5~35

Whatsminer M21S runtuyan Bitcoin ASIC crypto panambang didaptarkeun dina Agustus 2019, angkatan mimiti M21S nyaeta 56T hashrate, rasio konsumsi kakuatan sakumaha low sakumaha 60W / T, algoritma SHA256, dina taun éta, M21S boga konsumsi kakuatan low, integrasi, dissipation panas gampang. , kakuatan arithmetic tinggi jeung ciri séjén, ku kituna kacida favored ku panambang.

Saatos verifikasi salami sataun di 2020, Whatsminer M21S henteu nguciwakeun konsumen, operasi panambang henteu ngan ukur hashrate cekap, sareng kinerja mesin stabil pisan, sanés ngan ukur éta, peluncuran salajengna whatsminer M20S, M31S, M30S sareng séri. tina panambang kinerja pohara alus.The bitminer aslina dina industri produksi panambang geus dikawasaan ku primér dugi, tapi alatan kaayaan marudah sipil, hasilna turunna dina kualitas runtuyan 17 panambang, ku kituna merek Whatsminer panambang ucul up.

Ku alatan éta, panambang ngalaman umumna masihan leuwih sering dipake tinimbang kana runtuyan whatsminer M21S / M20S nalika balanja keur panambang ASIC bitcoin dipaké.

 

 

Prosés Meuli Crypto Miner

Proses pameseran Crypto Miner
1, Klik "layanan online" atawa "ninggalkeun pesen anjeun" di sisi katuhu kaca ngahubungan layanan palanggan, mangga ninggalkeun WhatsApp anjeun atanapi email, layanan palanggan bakal ngawalon ka anjeun dina 12 jam.Punten parios pesen dina waktosna.
2, Hayu layanan palanggan nyaho jenis sarta kuantitas barang nu Anjeun keur pilari, layanan palanggan bakal daptar cutatan pikeun anjeun dina dinten anu sami nurutkeun pangabutuh anjeun, ngitung harga pengiriman barang internasional ogé waktu pangiriman jeung prosés.
3, Saatos nampi pamayaran, anjeun tiasa nampi inpormasi nyukcruk ekspres internasional dina 3-7 dinten.Lamun barang butuh waktu pikeun deteksi bets langkung, waktos pangiriman bakal disawalakeun misah.
4, Upami anjeun pamula sareng henteu terang naon mesin pertambangan anu cocog pikeun anjeun, punten wartosan layanan palanggan, kami bakal masihan anjeun solusi anu disarankeun pikeun nyayogikeun rujukan dumasar kana kaayaan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras: