. Borongan borongan Mning kasus geger X79 9 GPU ager Chassis 60MM spasi kalawan 2U 2000w 2500w Power Supply pikeun 9 GPU pertambangan kartu grafik Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Grosir Mning rig kasus X79 9 GPU Rig Chassis 60MM spasi kalayan 2U 2000w 2500w Power Supply pikeun 9 GPU pertambangan kartu grafik

Katerangan pondok:

model:X79

Slot GPU:9GPU

Gawéna sareng RTX 3060 lhr


Rincian produk

Tag produk

Daptar Konfigurasi Case Rig X79

6

X79 9GPU RIG CASE

Motherboard

LL-BTC79X9 60MM

CPU

2*LGA(2011 V1/V2)

SSD

DDR3 8GB

PSU

128G WIN10

NU MIKARESEP

2U PSU 2000W / 2500W

USB

12038 FANS 4500RPM

PORT JARINGAN

LAN*1

ANTARA PANGKAT

NON (Mbutuhkeun kartu grafik numbu)

Ukuran Kasus

750 * 400 * 178mm

Ukuran Paket

815 * 465 * 250mm

Beurat

16 kg

Nu mikaresep

4500RPM*5

X79 9GPU Rig Ngajalankeun RTX 3060 Dina Laju Pinuh

X79 9GPU Rig Ngajalankeun RTX 3060 Dina Laju Pinuh

X79 9GPU dikonpigurasi pikeun pertambangan nvidia RTX 3060 LHR.60MM slot spasi, dual CPUs na 10 fans, fans bisa dipasang di jero atawa di luar geger di will.Hal ieu ngonpigurasi kalawan DDR3 8GB RAM, tambah 128GB SSD sarta sistem win10 kalawan 2U 2000w / 2500w PSU, sahingga RTX 3060 ngajalankeun di efisiensi maksimum.

Kitu ogé, kasus rig X79 tiasa dianggo sareng modél kartu grafik sanés sapertos AMD RX 580/590, AMD 5700XT, NVIDIA RTX 3070/3060TI/2060S/1660s, jsb. Upami dianggo dina NVIDIA RTX 3080/3090 sareng CMP 90HX, Anjeun kudu nengetan konfigurasi catu daya, sabab konsumsi kakuatan tina kartu grafik 3080/3090/90HX relatif badag, catu daya 2500W teu bisa ngajalankeun kartu 9pcs, jadi eta disarankeun pikeun ngagunakeun dua catu daya ngajalankeun dina sarua. waktos.

 

Layanan kustomisasi GPU Pertambangan Rig

Kami ngadukung borongan sareng ngaropea sagala jinis kasus rig kartu vidéo sareng kasus server komputer, ngadukung kustomisasi catu daya, salian catu daya anu dianggo pikeun pertambangan, catu daya komputer ogé tiasa diproduksi sacara masal sareng disesuaikan.Pabrik kami ngagaduhan langkung ti 100 urang, kalayan tim pangembangan profésional, kalebet 15-20 tim parangkat lunak sareng 15-20 tim téknis hardware, kalayan pangalaman anu beunghar di industri.Kami nerapkeun sistem MES sareng modeu manajemén CMM, sareng gaduh sistem parangkat lunak saatos penjualan anu aub, ti desain, ngadamel conto, ngirim produk réngsé sareng jasa saatos penjualan, ku kituna unggal léngkah dijamin pikeun eupan balik kualitas produk.

1656559249136

Prosés Meuli

1, Kirim patarosan di pojok katuhu handap, ninggalkeun Email anjeun sareng inpormasi panén (kalebet nami, alamat, nomer telepon, kode pos sareng syarat anjeun anu sanés).
2, Bewara layanan palanggan, kirimkeun ngaran atawa daptar konfigurasi tina produk Anjeun kudu mesen, tangtukeun kuantitas urutan, sarta mastikeun prosés pengiriman barang sarta siklus waktu pengiriman barang kalayan layanan palanggan.
3, Saatos nampi pamayaran, anjeun tiasa nampi inpormasi nyukcruk ekspres internasional dina 3-7 dinten.Upami éta mangrupikeun produk anu disaluyukeun, éta ditangtukeun nyalira.
4, Upami anjeun pamula, mangga wartosan layanan palanggan, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha solusi sareng pilih anu paling cocog pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras: