. Borongan kartu grafik pertambangan borongan peland RTX 3070 3080TI 3060TI non LHR ETH jsb ETHW gpu kartu pertambangan cropto Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Kartu grafik pertambangan grosir peland RTX 3070 3080TI 3060TI non LHR ETH ETC ETHW kartu pertambangan gpu cropto

Katerangan pondok:

Modél: RTX 3070

Mémori Video: 8 GB

Hashrate: 60 mh/s


Rincian produk

Tag produk

Peland RTX 3070 spésifikasi produk

Peland RTX 3070 spésifikasi produk
Pabrikan chip NVIDIA Frékuénsi mémori 14000MHz
Chips Kartu vidéo GeForce RTX 3070 Tipe Mémori GDDR6
Témbongkeun Chip Series NVIDIA RTX 30 Series Lebar bit mémori 256 bit
Prosés produksi 8nm Resolusi maksimum 7680×4320
Kode Inti GA104-300 Tipe panganteur 1×HDMI,3×DisplayPort
Frékuénsi inti 1500MHz Panyambung kakuatan 12 Pin
CUDA Cores 5888 Dissipation Panas 2Pameget

Anyar-anyar ieu, kartu grafik merek Palend populer pisan, kusabab kinerja biaya anu luhur pisan populer di kalangan panambang crypto Rusia.

Peland RTX 3070 kartu grafik non LHR diukur hashrate 61mhs, adjustable hashrate maksimum nyaéta 63mhs, 8GPU pinuh pertambangan rig konsumsi kakuatan 1100-1200W, harga kartu tunggal teu leuwih ti 450usd, jadi rasio harga / kinerja pisan tinggi. rupa-rupa dipaké 3070 euweuh kartu grafik LHR, mangga ngahubungan layanan palanggan kami pikeun émbaran leuwih lengkep.

Kontak layanan palanggan: WhatsApp / wechat: + 8613768392284


  • saméméhna:
  • Teras: