. Borongan pabrik borongan Adat BITMAIN ASIC panambang dewan kontrol pikeun L3 L3 + 504m l3 ++ 580m s9 s9i s9j s9k s9se kontrol dewan kartu controller dewan utama Supplier na Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Pabrik borongan Adat BITMAIN ASIC panambang papan kontrol pikeun L3 L3 + 504m l3 ++ 580m s9 s9i s9j s9k s9se papan kontrol kartu controller dewan utama

Katerangan pondok:

Modél: L3_IO_Board_V1.2
Cocog jeung: L3 / L3 + / L3 ++ asic panambang


Rincian produk

Tag produk

Diobral massal rupa-rupa papan kontrol panambang ASIC kalawan antminer L3/L3+/L3++/S9/S9i/S9J/S9k/S9se/S11/S15/T15/Z11/Z11j/Z15/Ss17/S17+/S17pro/S17e/S1 S19J / S19JPRO / S19APRO / T19.ETC.

Punten kirimkeun patarosan ka layanan palanggan di sisi katuhu layar atanapi konsultasi ka layanan palanggan online, tinggalkeun email sareng WhatsApp anjeun, palayanan palanggan bakal ngawalon dina 12 jam.


  • saméméhna:
  • Teras: