. borongan borongan 6/8/9/12 GPU Rig Case Jeung kaleuleuwihan Power Supply 70mm Spasi Chassis Tenang pikeun ETH ETC kartu Pertambangan Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Borongan 6/8/9/12 Kasus GPU Rig Sareng Pasokan Daya Redundant 70mm Spasi Chassis Tenang pikeun Kartu Pertambangan ETH ETC

Katerangan pondok:

Ngarojong rupa-rupa catu daya / kustomisasi kasus GPU Rig

Customer Service WhatsApp / wechat: + 8613768392284


Rincian produk

Tag produk

Parameter spésifikasi

Parameter Konfigurasi

Motherboard

LLB75 70mm 8 liang

port jaringan

port Gigabit Ethernet

CPU

G2030

USB

USB3.0*2 USB2.0*2

Ram

DDR3 LAPTOP 4G / 8G

SSD

MSATA 64G / 128G

Panganteur Kartu grafik

HDMI+VGA

kipas angin

500-4500RPM

PSU

suplai kakuatan modular kaleuleuwihan

Ukuran Kasus

725 * 475 * 175mm

Ukuran Paket

800 * 530 * 245mm

Beurat

16kg

Grayscale-pertambangan boga suplai kakuatan pertambangan profésional / catu daya komputer pabrik manufaktur, kalayan tim profésional leuwih ti 100 urang, pangalaman industri euyeub, palaksanaan sistem MES jeung mode manajemén CMM, sarta desain bebas sarta sistem software sanggeus-jualan.Ti desain, proofing, nguji, produk rengse pikeun diobral jeung layanan sanggeus-jualan, unggal hambalan teu jaminan kualitas.Ngarojong sagala jinis kustomisasi catu daya, ngadukung pasokan listrik ékspor perdagangan asing.

Kasus rig gpu kaleuleuwihan, kalayan catu daya plug-in kaleuleuwihan, cocog pikeun pertambangan bumi, sora catu daya leutik, motherboard nyaéta LLB75M, jarak slot kartu 70mm, ningkatkeun rohangan pendinginan antara kartu grafik pikeun ningkatkeun stabilitas, cocog pikeun langkung seueur. ti 98% tina pertambangan kartu grafik.Inlet boga 5 fans, outlet 4 fans, konfigurasi kipas ku bola dual kipas jempé, kipas ieu tahan mun teu ngagem tur cimata, hirup layanan panjang, ngurangan karya pangropéa poéan tina mesin pertambangan kartu grafik.Kasus rig 8gpu kaleuleuwihan ogé dilengkepan segel tilu speed controller, adjustable kipas speed 500-4500RPM.Nalika cuaca tiis, pamakéan speed low, ngurangan konsumsi kakuatan ku kituna pikeun ngahontal mode hemat daya, cuaca panas adjustable speed tinggi, 9 fans dianggo dina waktos anu sareng, pikeun ngahontal éfék cooling alus.

Customer Service WhatsApp / wechat: + 8613768392284


  • saméméhna:
  • Teras: