. Borongan Dipaké Kartu grafik AMD XFX Radeon RX 5700XT 5700 8GB GDDR6 8GPU Full Rig Pikeun Pertambangan ETH ETC Cryptomining 440 Mhs Hashrate Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Kartu Grafis Dipaké AMD XFX Radeon RX 5700XT 5700 8GB GDDR6 8GPU Rig Pinuh Pikeun Pertambangan ETH ETC Cryptomining 440 Mhs Hashrate

Katerangan pondok:

Chip: Radeon RX 5700 XT

Tipe Mémori:GDDR6

Kamampuh mémori:8gb

8GPU Rig Hashrate: 440 Mh/s


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Kartu Grafik XFX 5700XT

Parameter utama
Chips Kartu vidéo Radeon RX 5700 XT Kode Inti NAVI XT
Frékuénsi inti 1905MHz Tipe Mémori GDDR6
Prosés Produksi 7 mnt    
Parameter dasar
Tanggal pasar 07/2019 Pabrikan chip AMD
Frékuénsi inti 1905MHz Jenis panganteur PCI Express 4.0 16X
panganteur I/O 1 × port HDMI, 3 × port DisplayPort Panyambung kakuatan 6 pin + 8 pin
Ukuran produk 290 × 150 × 58 mm    
spésifikasi teknis
Tipe Mémori GDDR6 Kamampuh mémori 8GB
Mémori Bit Width 256 bit Frékuénsi mémori 14000MHz
Resolusi maksimum 7680×4320 Unit processing stream 2560
API 3D DirectX 12.1,OpenGL 4.5 Métode dissipation panas 2 Pameget
fitur sejenna Format rendering anu dirojong: 4K H264 decode, 4K H264 encode, H265/HEVC decode, H265/HEVC encode Radeon VR Ready Premium, Vulkan API Optional Technologies: Radeon Media Engine, RDNA Architecture VSR (4K), téknologi Radeon Game Smart Display (FreeSync) , TrueAudio Salajengna

Numutkeun tés resmi grayscale-mining, XFX RX 5700xt/5700 8GPU compelet rig diukur hashrate 435-440 mh/s pikeun EHT ETC cryptominin, ngonpigurasi 847 rig case, test environment 30, mesin ngajalankeun hawa ngeunaan 65, konsumsi kakuatan 1200-1300W.

Pikeun pertambangan ETH, kartu grafik AMD Radeon RX 5700XT sareng 5700 gaduh hashrate pertambangan anu ampir sami.

XFX/Sapphire(nitro/plus)/gigabyte/powercolor/inno/Asrock/colorful/yeston RX5700XT jeung RX5700 EHT panambang pikeun dijual, mangga klik di sisi katuhu pikeun harga husus, atawa tambahkeun WeChat/WhatsApp: + 8613768392284.

Barang Jeung Inventaris

5700XT-13
5700XT-11

  • saméméhna:
  • Teras: