. Borongan Dipaké 8 GPU Safir 580 Ditambah 8bg Lengkep Full Rig kadua leungeun XFX Powercolor Asus Unbrand 478 588 598 Kartu grafik ETH ETC GPU Miner Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Dipaké 8 GPU Sapphire 580 Ditambah 8bg Lengkep Full Rig kadua leungeun XFX Powercolor Asus Unbrand 478 588 598 Kartu grafik ETH ETC GPU Miner

Katerangan pondok:

Modél: 580

Fungsi: ETH ETC

Hashrate: 240Mhs

Mémori pidéo: 8gb

Chip: AMD

Beurat: 20 kg


Rincian produk

Tag produk

Sapphire 580 tambah parameter bubuka

Modél

RX580 8GB

Kiripik

AMD RADEON RX580

Pabrikan chip

AMD

ProduksiProcess

14nm

Panganteur Kaluaran

2 * HDMI, 2 * Port tampilan, 1 * DVI

Multi-tampilan

5

Kamampuh mémori

8GB

Tipe Mémori

GDDR5

Lebar bit mémori

256BIT

Frékuénsi inti

1411MHZ

Frékuénsi mémori

8000MHz

Unit Prosesor Aliran (SP)

2304

Dissipation Panas

2 Pameget

panganteur catu daya

6 pin + 8 pin

Ukuran

262 * 131 * 44 mm

Ngajual rupa-rupa merek 8GPU 580/590 GPU Miner.ASUS / XFX / GIGABYTE / POWERCOLOR / SAPPHIRE / DATALAND 580 590 8GB aya di stock.

grayscale-mining mangrupikeun perusahaan pertambangan crypto sareng pangalaman 7 taun pikeun nyayogikeun anjeun jasa sareng dukungan téknis anu langkung saé.Sadaya rigs pinuh 588/598 diuji sareng bakal diuji deui sateuacan pengiriman pikeun mastikeun panambang berpungsi leres.

Aya dua vérsi Sapphire 580 tambah, kahiji nyaéta Sapphire asli 580 8GB sareng anu kadua nyaéta mémori 4gb dirobih kana mémori 8gb, tapi duanana panambang tiasa ngahontal 240mhs hashrate, tapi asli Sapphire 580 8gb langkung stabil.

Pikeun langkung rinci, anjeun tiasa ngahubungi patarosan kirim kami atanapi ngahubungi resmilayanan palanggan whatsapp / wechat: +8613768392284.Saatos ngintunkeun patarosan, kami bakal ngawalon email anjeun dina 24 jam, janten pastikeun anjeun émut pikeun pariksa detil email anjeun.

Produk Témbongkeun


  • saméméhna:
  • Teras: