. Grosir StrongU Miner STU-U6 420G STU U1 U2 U1 + U1 ++ U8 X11 DASH pertambangan Cropto panambang ASIC mesin pertambangan Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

StrongU Miner STU-U6 420G STU U1 U2 U1 + U1++ U8 X11 DASH pertambangan Cropto panambang ASIC mesin pertambangan

Katerangan pondok:

Modél:STU-U6

Fungsis:DASH

Hashrate: 420G

Spésifikasi: 2100W

Tanggal paleupasan:April2019


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Parameter spésifikasi
Modél No. STU-U6
Hashrate 420G±8%
Éfisiensi kakuatan 2100W±10%
Efisiensi kakuatan dina témbok @25°C, J/TH 2W/G
Niiskeun 2x 12038 kipas angin
Suhu Operasi 0~40
Ripuh 76dB(Max
Spésifikasi beurat  
Ukuran Net 370mm x135mm x208mm
Diménsi Kasar 390mm x260mm x260mm
Beurat bersih, kg (2-2) 7.8kg
Beurat kotor, kg 8.5kg

Fitur tina StrongU Miner STU-U6

StrongU Miner STU-U6 mangrupikeun algoritma Pundi11 anu dianggo pikeun pertambangan DASH, tangtosna, ogé tiasa dianggo pikeun jinis pertambangan NPXS11 anu sanés, jadwal produksi masal saatos kakuatan aritmetika resmi 420G.± 10%, sakabéh konsumsi kakuatan témbok mesin 2100W± 10%.

Unboxing

Sakabéh kotak U6 pisan leutik, kalawan diménsi, beurat kotor jeung net ditandaan langsung dina kotak luar.

Buka iket jeung anjeun bisa nempo yén U6 boga catu daya terpadu, ngagunakeun kipas dual paralel, cooling aliran hawa sisi tunggal, sarta ngabogaan beurat net 8,5 kg.

Ukuran kompak U6 bisa ditempo ti gigir, sakabeh mesin pisan pondok tur bakal karasaeun pisan hampang nalika mawa mesin pertambangan, awak pondok ogé kondusif pikeun gancang mawa kaluar panas.

U6 bisa nangtung atawa ngagolér.

Modél catu daya terpadu STU-HQ2680 nyayogikeun kaluaran maksimal 2500W sareng tingkat konversi kakuatan 93%.

Catu daya hadir sareng saklar kontrol sareng nganggo kabel listrik 16A.

Catu daya terpadu disambungkeun ka dewan kalkulator ngagunakeun sapotong sambungan stainless steel, sarta kabel protruding ti catu daya dipaké pikeun kakuatan dewan kontrol jeung ngatur tegangan pikeun dewan kalkulator.

Inpormasi ngeunaan modél panambang, kakuatan sareng konsumsi kakuatan tiasa ditingali di luhur nalika panambang nangtung.

Papan kontrol téh sarupa jeung panambang séjén, kalawan indikator status, reboot / tombol reset, panganteur Ethernet jeung tombol ngalaporkeun alamat IP, iwal aya hiji deui panganteur pangropéa rékayasa jeung opat indikator status dibandingkeun panambang lianna.

Saatos ngahapus kipas, panambang U6 DASH gaduh dua papan tingkat hash anu diwangun kalayan deflektor di tengah papan, anu ngajantenkeun hawa anu asup kaluar sapanjang heatsink sareng ningkatkeun efisiensi dissipation panas.

Aspék termal U6 ngagunakeun dua kipas 12038 12V/5A.

Nguji

Lampu status U6 sadayana bakal hurung nalika sistem dihurungkeun, dua di antarana bakal hurung sareng hiji bakal kedip-kedip saatos sistem parantos réngsé uji mandiri sareng jalan normal.

Saatos ngalengkepan setélan mesin pertambangan, suhu kamar nyaéta 25,8 derajat sareng suhu outlet 44,4 derajat, anu masih mangrupikeun kontrol suhu anu saé.

Saatos ngajalankeun di kolam renang sakedapan nunjukkeun yén jumlahna aya dina udagan, laju hash sakitar 420G salami 24 jam.

Konsumsi kakuatan tina U6-420G éta 2109W sanggeus ngahontal target laju hasd, hasilna rasio konsumsi kakuatan 4.98W / G.

Sadayana, U6-420G cukup saé, kalayan awak leutik sareng kakuatan komputasi anu ageung tetep masihan pangalaman pertambangan anu saé.

StongU U6 Produk Tembongkeun

Prosés pameseran StongU U6

1Kontak layanan palanggan pikeun ngirim hiji panalungtikan, ninggalkeun inpo kontak Anjeun (kaasup: Surélék, ngaran, alamat, telepon, kode pos jeung qur’an séjén).Palanggan bakal ngabales email anjeun dina 24 jam, mangga parios dina waktosna.

Anjeun oge bisa nambahkeun layanan palangganWhatsApp atanapi wechat:+8613768392284

2Saatos ngahubungan sareng layanan palanggan, mastikeun model barang, kuantitas jeung harga dina poé.

3Saatos nampi pamayaran, kami bakal nguji mesin pertambangan pikeun para nasabah pikeun mastikeun yén sadaya mesin pertambangan aya dina kaayaan kerja sateuacan pengiriman.Nalika pengiriman barang, kami bakal nyobian nganggo bungkus gelembung atanapi katun busa pikeun nguatkeun sareng ngandelkeun mesin pikeun ngirangan karusakan anu disababkeun nalika transportasi.

4. Sanggeus sakabéh prosés nguji sarta wrapping réngsé, urang bakal dikirim ka agén pengiriman barang dina 2-3 poé gawé.Dina kaayaan normal, anjeun tiasa nampi inpormasi nyukcruk ekspres internasional dina 3-7 dinten.

5Upami Anjeun gaduh sarat séjén, mangga wartosan staf layanan palanggan.


  • saméméhna:
  • Teras: