. Borongan bitmian S19,S19pro,S19jpro,T19,S19j runtuyan dewan kontrol universal Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

bitmian S19, S19pro, S19jpro, T19, séri S19j dewan kontrol universal

Katerangan pondok:

Cocog jeung: S19, S19pro, S19jpro, T19, S19j
MOQ: 2
waktos pangiriman: dina 3 poé
Ngarojong urutan bulk


Rincian produk

Tag produk

Ngarojong kustomisasi bulk tina rupa-rupa papan kontrol

Nyadiakeun rupa bitmain antminer ASIC panambang papan kontrol.Modél husus nyaéta kieu.

Antminer 19 dewan kontrol runtuyan: S19 PRO, S19, S19J, S19J PRO, T19 dewan kontrol.

Antminer 17 dewan kontrol runtuyan: S17, S17 PRO, S17 +, S17E, T17, T17 +, dewan kontrol T17E.

Antminer 15 dewan kontrol runtuyan: S15, dewan kontrol T15.

Antminer 11 dewan kontrol runtuyan: dewan kontrol S11.

Antminer 9 dewan kontrol runtuyan: S9, S9I, S9J, S9K, S9SE, T9, T9 + dewan kontrol.

S9 runtuyan kontrol dewan sampel diagram

papan kontrol S19(1)
papan kontrol S19(4)
papan kontrol S19(3)
papan kontrol S19(5)
papan kontrol S19(6)
papan kontrol S19(2)

  • saméméhna:
  • Teras: