. Borongan Radeon AMD RX 580 590 8GB kartu grafik Safir XFX ASUS Dataland Maxsun oem nobrand 580 590 8GB GPU Pertambangan Card Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Radeon AMD RX 580 590 8GB kartu grafik Sapphire XFX ASUS Dataland Maxsun oem nobrand 580 590 8GB GPU Pertambangan Kartu

Katerangan pondok:

Modél:580

Fungsi:ETH jsb

Hashrate:30Mhs

Mémori video:8gb

Chip: AMD

Beurat:20 kg

Cara pembayaran:USD|EUR|GBP|CAD|AUD|RUB|USDT(ERC20/TRC20)


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Cores Kartu grafik  
Chips Radeon AMD RX 580
Prosés produksi 14nm
Frékuénsi inti 1286MHz
Spésifikasi mémori  
Frékuénsi mémori 7000MHz
Tipe Mémori GDDR5
Kamampuh mémori 8GB
Lebar bit mémori 256 bit
Panganteur  
Tipe panganteur PCI Express 3.0 16X
panganteur I/O  6×panganteur Mini DisplayPort
Panyambung kakuatan  8 pinna
Parameter séjén  
Métode dissipation panas Dual Fhiji cooling
Ngarojong HDCP Sumuhun
Ukuran produk 243×124×40 mm
suplai kakuatan dianjurkeun 550W atawa leuwih
8

Kartu Grafis Radeon AMD RX 580 8GB

Kartu grafik seri Radeon AMD RX 580 kaprah di 2018, sareng kartu grafik 580 caket kana pangkat Radeon AMD RX 570 sareng 590. Dina miheulaan kartu grafik séri 500 ogé aya séri 470/480, tapi ayeuna. éta 470/480 kartu grafik geus phased kaluar alatan umur maranéhanana pikeun panjang teuing.

Upami Antminer S9 mangrupikeun produksi klasik pikeun panambang BTC ASIC, maka kartu grafik AMD RX 580 8G mangrupikeun klasik pikeun panambang ETH GPU.Urang bisa ngarasa yén naha éta téh S9 atanapi 580 kartu grafik, paménta teuas pasar masih aya, utamana 580/590 kartu grafik, sedengkeun 570 8GB kartu grafik anu kirang sirkulasi pasar, meureun kusabab pamakéan loba teuing. taun.

Dina tahap ieu, aya kénéh loba beginners néangan anyar 580/590 kartu grafik, jawaban abdi salawasna ngabejaan aranjeunna: dina 2022, anjeun moal bisa meuli brand anyar Iphone 6plus kawas.Malah lamun batur ngabejaan Anjeun yen aranjeunna tiasa nyadiakeun anyar 580/590 kartu grafik, Jigana boh supplier mangrupa amatir atawa ngahaja nyoba nyumputkeun eta ti anjeun.

Dipaké 580 Pangalaman Sharing

Bagikeun pangalaman, pasar dipaké kiwari Radeon AMD RX 580 8GB kartu grafik merek nyaéta: inten biru / XFX / ASUS Dataland / Maxsun / oem / nobrand, nu Sapphire na ASUS 580/590 hashrate lolobana aranjeunna masih bisa ngahontal leuwih ti 30Mhs.XFX/Dataland/Maxsun 580 hashrate nyaeta ngeunaan 28-30mhs, bari sababaraha merek OEM na unbranded 580 hashrate nyaeta ngeunaan 26-27mhs.Nu leuwih luhur hashrate nu leuwih mahal, sarta sabalikna nu leuwih murah.Sedengkeun pikeun cara milih, Jigana jeung data ieu, dina pikiran customer urang geus boga jawaban sorangan.Sajaba ti éta, konsumén panambang kudu milih nurutkeun kaayaan sorangan.Anggap yén kaayaan tegalan anjeun hadé, jeung listrik téh mirah, jeung anjeun boga tanaga pikeun ngatur panambang, mangka anjeun bisa milih mirah XFX / Dataland / Maxsun / OEM brand 580/590 kartu grafik pikeun pertambangan crypto ETH.Lamun lingkungan tegalan pertambangan customer urang téh harsher, jeung kontrol hawa goréng, teu saurang ogé pikeun ngatur, jeung biaya listrik luhur, mangka pangalusna pikeun milih hiji panambang GPU stabil, atawa komo nyerah kartu grafik 580 jeung mertimbangkeun RTX 1660s/2060s / 3070m / CMP 30HX / kartu grafik CMP 40HX, jeung sajabana Kontras Nvidia chip boga lalawanan panas hadé ti AMD.

Ogé, aya sababaraha konsumén anu sok ngabejaan ka kuring yen manehna bisa manggihan harga langkung mirah, lajeng aya titik sejen pikeun catetan.Alatan paménta pasar tinggi pikeun 580 kartu grafik, loba pabrik bakal ngagunakeun 570 atawa 580 kartu grafik 4G pikeun transformasi, sanggeus transformasi inti kartu, kinerja sarta stabilitas bakal jadi pohara goréng, harga jual teu luhur alami.

Barang Jeung Inventaris

Prosés Meuli

1, Kontak layanan palanggan pikeun ngirim panalungtikan, ninggalkeun informasi kontak Anjeun

2, Kontak jeung layanan palanggan, sarta mastikeun model barang, kuantitas jeung harga poé.

3, Kirim surélék anjeun sareng nampi inpormasi (kalebet: nami, alamat, telepon, kode pos sareng catetan sanésna)

4, Sanggeus narima pembayaran, panambang anyar bakal ngatur pangiriman dina 2-3 poé gawé.Dina kaayaan normal, anjeun tiasa nampi inpormasi tracking express internasional dina 3-7 dinten.

5, panambang dipaké kudu ngatur pikeun nguji, mangga ngahubungan layanan palanggan pikeun mastikeun waktu pangiriman husus.

6, Upami anjeun pamula sareng henteu ngartos panambang naon anu cocog pikeun anjeun, punten wartosan layanan palanggan sareng kami bakal ngabahas sareng anjeun pikeun nyayogikeun solusi anu paling cocog pikeun anjeun dumasar kana kaayaan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras: