• bg22

Sajarah urang

Sajarah urang

  • 20222022

    Guangxi Boiling Intelligent Technology Co., Ltd diadegkeun sareng perusahaan terus dilegakeun pikeun nyayogikeun jasa anu langkung saé sareng langkung lengkep ka pasar luar negeri.

  • 20212021

    Guangxi Grayscale Intelligence Technology Co., Ltd sacara resmi diadegkeun, sareng dina satengah taun, penjualan ékspor mesin pertambangan urang ngaleuwihan 3,500,000 usd.

  • 20202020

    Wabah sareng kabijakan restrictive Cina henteu ngeureunkeun kami, kami damel sareng sababaraha perusahaan pertambangan di AS, Kanada, Rusia, Irlandia, Indonesia, Kolombia, sareng sajabana pikeun ngamimitian bisnis ékspor perdagangan mesin pertambangan.

  • 20192019

    ékspansi tegalan pertambangan 50.000 kWh.

  • 20182018

    Brand Volcano Mining geus ngadegkeun tur boga reputasi alus sarta popularitas di Shenzhen.

  • 20172017

    Pangwangunan tegalan pertambangan skala ageung munggaran di Cina réngsé di Kangding, Sichuan, kalayan beban total 200,000 kWh.