. Borongan Nvidia Geforce ASU SROG STRIX RTX 3070 non LHR 8gb Kaulinan kartu grafik RTX3070 kartu pertambangan GPU pikeun Ethernet Pertambangan rig Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Nvidia Geforce ASU SROG STRIX RTX 3070 non LHR 8gb Kaulinan kartu grafik RTX3070 kartu pertambangan GPU pikeun Ethernet Pertambangan Rig

Katerangan pondok:

Modél:RTX 3070

Fungsi:ETH jsb

Hashrate: 60Mhs

Mémori video:8gb

Chips: Nvidia

Samping: 319 * 140 * 578mm

Beurat:3 kg

Cara pembayaran:USD|EUR|GBP|CAD|AUD|RUB|USDT(ERC20/TRC20)


Rincian produk

Tag produk

Parameter spésifikasi

ASUS RTX 3070 ROG STRIX Bodas / Hideung
Tipe Mémori Video GDDR6X
Kamampuh Mémori Video 8GB
Mémori Video Wide Bits 256 bit
Tipe Antarmuka Kaluaran: HDMI*2,DP*3
Nu mikaresep 3 buah
Frékuénsi Mémori Video 1300-1935MHZ
Samping 319 * 140 * 578 mm
KakuatanSupplyIpanganteur 2*8 pin

Dina setélan frékuénsi, kartu grafik ASUS ROG-STRIX-RTX3070-O8G-GAMING gaduh frékuénsi Boost standar pabrik 1905MHz, anu ampir 200MHz langkung luhur tibatan standar 1725MHz tina RTX3070 Founders Edition.

Dina desain cooling, sistem cooling kartu grafik runtuyan ROG Raptor RTX20 generasi panungtungan geus pohara kuat, ninggalkeun kesan alus dina gamers countless.Ayeuna, generasi anyar kartu grafik séri ROG Raptor RTX30 parantos ningkatkeun tilelep panas ogé panel tukang, sareng pagelaran pendinginan ogé luar biasa.

ASUS ROG-STRIX-RTX3070 pikeun pertambangan, teu ngan hashrate bisa ngahontal 61-62mhs, sarta panas teu luhur, 8 GPU pinuh rig ROG 3070, hashrate leuwih ti 480mhs, konsumsi kakuatan ngeunaan 1200W, kinerja pisan stabil. ROG STRIX 3070 ogé tiasa nampi harga anu saé di pasar anu biasa kusabab kinerja kaulinan sareng pertambangan anu saé.

Prosés Meuli Crypto Miner

prosés pameseran panambang Crypto
1, Klik "layanan online" atawa "ninggalkeun pesen anjeun" di sisi katuhu kaca pikeun ngahubungan layanan palanggan, pastikeun ninggalkeun WhatsApp anjeun atanapi email (penting pisan), layanan palanggan bakal ngawalon ka anjeun dina 12 jam.Palayanan palanggan bakal ngabales pesen anjeun dina 12 jam, punten émut pikeun pariksa dina waktosna.
2, Hayu layanan palanggan nyaho jenis barang nu Anjeun keur pilari, jumlah, layanan palanggan bakal cutatan anjeun nurutkeun pangabutuh anjeun, sarta ngitung harga pengiriman barang internasional ogé waktu pangiriman jeung prosés.
3, Saatos nampi pamayaran, anjeun tiasa nampi inpormasi nyukcruk ekspres internasional dina 3-7 dinten.Upami bets barang langkung seueur deteksi peryogi waktos, waktos pangiriman disawalakeun nyalira.


  • saméméhna:
  • Teras: