. Borongan Nvidia CMP 30HX 30mhs eth pertambangan hashrate 8 gpu rig pinuh pikeun pertambangan ETH koin 30HX kartu pertambangan cropto panambang Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Nvidia CMP 30HX 30mhs eth pertambangan hashrate 8 gpu rig pinuh pikeun pertambangan ETH koin 30HX kartu pertambangan panambang cropto

Katerangan pondok:

Modél:CMP 30HX

Fungsi:ETH jsb

Hashrate: 30Mhs

Mémori video: 10gb

Chips: Nvidia

Beurat:2 kg

Cara pembayaran:USD|EUR|GBP|CAD|AUD|RUB|USDT(ERC20/TRC20)


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Modél

Mémori

Hashrate

Kakuatan

merek

CMP 30hx

8GB

30 mh/s

125W

ASUS / GALAXY / warni / NVIDIA

CMP 40HX

8GB

40 mh/s

185W

ASUS / GALAXY / warni / NVIDIA

CMP 50HX

10GB

50 mh/s

250W

GALAXY/NVIDIA

CMP 90HX

10GB

100 mh/s

320W

GALAXY / NVIDIA / MANLI

CMP 170HX

8GB

164 mh/s

250W

NVIDIA

30hx mangrupa kartu grafik Nvidia, garis produk kartu grafik dibuka ku Nvidia pikeun pertambangan cryptocurrency.Salian kartu grafik ieu, boga 1408 cores CUDA, nyaeta 6GB GDDR6 memori, kartu grafik ieu penampilan na ngagunakeun desain kipas dual, aya hiji single dalapan pin suplai kakuatan bantu.Sanajan kitu, kartu grafik ieu utamana dipaké pikeun pertambangan jeung disebut kartu grafik panambang urang, ku kituna ngaleungitkeun panganteur kaluaran video, sahingga pamakéan kartu grafik ieu bisa leuwih difokuskeun kana pertambangan.Merek kartu grafik 30HX anu sayogi di pasar nyaéta ASUS / COLORFUL / Nvidia, kalayan penampilan anu rada béda, tapi sadayana kipas ganda, sareng laju hash tiasa ngahontal 31-32mhs.

Milih antara 30HX / 1660S / 580/590

►Nvidia 30HX mangrupikeun mémori 6GB, kartu grafik pertambangan profésional 2Q 2021, dissipation panas anu langkung saé, kinerja pertambangan stabil, hashrate tiasa ngahontal 31-32mhs.

►Nvidia GTX 1660s ogé memori video 6GB, ogé boga kinerja pertambangan hadé, hashrate ogé bisa ngahontal 32mhs, dissipation panas oge hadé, tapi kusabab ieu kartu grafik kaulinan, jadi salian pertambangan, éta ogé bisa dipaké pikeun ngumpul komputer, kantor atawa fungsi kaulinan.Janten dibandingkeun sareng 30HX, 1660s hargana rada luhur.

► RX 580/590 nyaéta mémori pidéo 8GB, parantos beredar di pasar salami 5/6 taun, kusabab panggunaan taun-taun langkung lami, kinerja GPU parantos ngirangan, kinerja résistansi panas turun, hashrate ngan ukur tiasa ngahontal 27-29mhs.Sanajan ieu, sabab harga na laér leuwih murah dibandingkeun 30HX na 1660S, jadi bakal aya ogé jalma getol ngagunakeun 580 8G pikeun pertambangan ETH.

Di luhur nyaéta babagi pangalaman dina raraga nyadiakeun rujukan ka konsumén.

Prosés Meuli 30HX

parentah beuli
1, Klik "layanan online" atawa "ninggalkeun messge anjeun" dina sisi katuhu kaca pikeun ngahubungan layanan palanggan, kirimkeun Email anjeun sarta informasi panén (kaasup ngaran, alamat, nomer telepon, kode pos jeung sarat Anjeun séjén).
2, Hayu layanan palanggan nyaho yén anjeun kudu mesen model produk jeung kuantitas, layanan palanggan bakal dumasar kana sarat Anjeun keur ngitung harga barang jeung ongkos pengiriman barang dina poé.
3, Saatos nampi pamayaran, anjeun tiasa nampi inpormasi nyukcruk ekspres internasional dina 3-7 dinten.Lamun barang butuh waktu pikeun nguji bets langkung, waktos pangiriman bakal disawalakeun misah.
4, Upami anjeun pamula sareng henteu terang naon mesin pertambangan anu cocog pikeun anjeun, punten wartosan layanan palanggan, kami bakal ngabahas sareng anjeun dumasar kana kaayaan anjeun sareng nyayogikeun solusi anu paling cocog pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras: