• bg22

Warta

Warta

  • The Ethernet ngahiji bakal divest 100 miliar pasar pertambangan Jadi naon proyék POW nu bakal nguntungkeun?

    The Ethernet ngahiji bakal divest 100 miliar pasar pertambangan Jadi naon proyék POW nu bakal nguntungkeun?

    Dina 30 Agustus, ieu dilaporkeun yén produser blok Bitcoin di Texas, AS, dilarapkeun ka pamakéan nepi ka 33 GW listrik, nu 33% leuwih ti grid siap pikeun nanganan dina 10 taun hareup jeung kurang leuwih sarua jeung New York State urang. paménta listrik.Samentara éta, éter anu paling diantisipasi ...
    Maca deui
  • Grayscale Bitcoin Trust Ningali Resiko Diskon Penting Disorot

    Salaku pasar mata uang digital global nabrak dina bulan Méi, harga bitcoin plummeted, ogé triggering kahiji bitcoin spot trust di dunya pikeun teuleum dina harga sarta nembongkeun diskon signifikan relatif ka patut net na.Produk junun bitcoin patuh munggaran di dunya nyaéta Grayscale B ...
    Maca deui
  • Bank Rusia: opposes legalisasi bursa cryptocurrency domestik, bursa jeung pakampungan

    Bank Séntral Rusia opposes legalizing séntral cryptocurrency domestik, conversions jeung padumukan, sarta ngan nyawalakeun transaksi cross-wates, wawakil jasa pencét Bank urang ceuk, Sputnik dilaporkeun dina September 6. Tadi on September 5, Wakil Menteri Keuangan ...
    Maca deui
  • Coinan: bakal ngarobah USDC pamaké sarta koin stabil séjén kana BUSD koin stabil sorangan

    Bursa Cryptocurrency Cryptocurrency Dina ngarilis pernyataan dina Senén yén éta bakal ngamimitian ngarobah pamaké 'nu aya jeung karek disimpen USD Koin (USDC), Pax Dollar (USDP) jeung True USD (TUSD) kana stablecoin parusahaan sorangan.Konversi dijadwalkeun dimimitian dina 29 Séptémber Ac...
    Maca deui
  • Panaliti Arcane: Sabaraha Énergi Anu Dibutuhkeun Bitcoin di Masa Depan?

    Panaliti Arcane: Sabaraha Énergi Anu Dibutuhkeun Bitcoin di Masa Depan?

    makalah ieu ngira-ngira kumaha pamakéan énérgi Bitcoin urang bakal mekar ku 2040. Bakal konsumsi énergi jadi luhur yén Bitcoin teu bisa dilegakeun, atawa jadi low yén stabilitas sistem teu bisa dijamin?Atawa meureun wae di antara?Hayu urang manggihan.Perdebatan énergi Bitcoin geus fokus a ...
    Maca deui
  • Fed tapering "speed pinuh payun" volume dagang Crypto hits low dua taun

    Fed tapering daun darlings pasar jaman duit gampang, saham tech na cryptocurrencies, rentan.Beja panganyarna nunjukkeun yén Fed bakal ngaléngkah usaha tapering na minggu ieu, hartina bakal ngawitan ngajual kaluar jaminan Khazanah mimiti accumulating ampir tilu taun ka pengker.Di handapeunna...
    Maca deui
  • Bitcoin Plunges dina bulan Agustus, Janten Asset Performing awon

    Bitcoin Plunges dina bulan Agustus, Janten Asset Performing awon

    Bitcoin, cryptocurrency ngarah di dunya, ngalaman bulan nguciwakeun sejen, muterna ampir 15%.Éta mangrupikeun aset anu paling awon di dunya Agustus ieu, di handapeun bagan, numutkeun data anu disayogikeun ku Acorn Macro Consulting berbasis Inggris.Bov urang Brazil...
    Maca deui
  • Él Salvador pikeun Nunda Bitcoin Bond Deui

    BroadChain geus diajar yén on August 31, Bitfinex na TETHer CTO Paolo Ardoino ceuk dina wawancara yén beungkeut bitcoin Él Salvador urang bakal salajengna nyangsang dugi engké taun ieu, nurutkeun majalah Fortune.Paolo Ardoino nyarios upami undang-undang anu dipikabutuh pikeun ngaluarkeun beungkeut tiasa disalurkeun ...
    Maca deui
  • Bakal ETH ngancem posisi BTC sanggeus pindah ka POS

    Bakal ETH ngancem posisi BTC sanggeus pindah ka POS

    Kusabab kalahiran éter, jalma geus ngawangkong ngeunaan "Éter surpassing Bitcoin".Salaku pamula sareng raja crypto, Bitcoin teu gaduh kakurangan tina sagala jinis penantang, sadayana gagal, sareng hiji pengecualian, éter.Kalayan ngahiji éter ka POS, poténsi éter ieu ...
    Maca deui
  • grafik teknis ngirim sinyal nguntungkeun Bitcoin sieun gelombang sejen tina declines

    grafik teknis ngirim sinyal nguntungkeun Bitcoin sieun gelombang sejen tina declines

    Mata uang kripto panggedena di dunya tiasa janten gelombang penurunan anu sanés upami sababaraha indikator téknis nunjukkeun hal anu leres.Bitcoin geus retraced leuwih ti 50% ti mimiti taun sarta geus fluctuating dina rentang sabudeureun $19,000- $25,000 anyar alatan ...
    Maca deui
  • Pengumuman resmi ngahiji mainnet éter

    Pengumuman resmi ngahiji mainnet éter

    Éter pindah ka Proof of Stake (PoS)!transisi ieu disebut The ngahiji, sarta eta bakal mimiti diaktipkeun dina ranté lantera via pamutahiran Bellatrix.Saatos éta, ranté Proof of Work (PoW) éter bakal migrasi ka Proof of Stake (PoS) nalika nilai kasulitan total khususna ngahontal.Acc...
    Maca deui
  • Ngahiji dina cakrawala Téma satengah kadua ethereum Layer2

    Ngahiji dina cakrawala Téma satengah kadua ethereum Layer2

    Numutkeun wartos dina 25 Agustus, pejabat Eter nyarios yén pamutahiran mékanisme bukti-bunga éter bakal dilaksanakeun dina 6 Séptémber 2022 sakitar 19:34:47 BST.Saatos sababaraha taun, ngahiji éter tungtungna sumping!Ieu foreseeable yén datangna ngahiji éter bakal ngajalankeun Layer2 jadi ...
    Maca deui