. Borongan Anyar Goldshell KD MAX 40.2T / KD lite / KD6 SE KDA ASIC panambang crypto di stock Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Goldshell anyar KD MAX 40.2T/KD lite/KD6 SE KDA ASIC panambang crypto di stock

Katerangan pondok:

model:Goldshell KD MAX

Algoritma énkripsi:Blake2S

Hasbak:40.2TH/S(-5%~+5%)

Cryptocurrency: KDA

Pkonsumsi ower: 3350W/h(-5%~+5%)


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi KD MAX

Modél Goldshell KD MAX
Algoritma énkripsi Blake2S
Cryptocurrency KDA
Hasét 40.2TH/S(-5%~+5%)
Pkonsumsi ower 3350W/h(-5%~+5%)
Métode sambungan Ethernet
Ukuran panambang 264mm × 200mm × 290mm
Ukuran Paket 466mm × 388mm × 265mm
Beurat panambang 8,5 kg
Beurat kotor 9 kg
Geuning 80db65
Suhu 0-35 ℃
Tegangan Input 200-285V AC
KD MAX

The arithmetic kakuatan KDA panambang pangluhurna dina jaringan, alat ieu ngagunakeun generasi anyar timer researched chip komputasi-kinerja tinggi pikeun ngurangan konsumsi kakuatan unit, bari ngaronjatkeun kakuatan arithmetic ka 40.2Th / s, konsumsi kakuatan low tapi kinerja alus teuing. sareng kakuatan komputasi anu stabil mangrupikeun panambang KDA anu paling kuat dina industri pertambangan.

Goldshell KD max mesin efisiensi operasi dibandingkeun Goldshell KD6 pinuh 20 persen, Goldshell KDmax bakal ngurangan konsumsi kakuatan ka 83W / T, efisiensi kakuatan ngaronjat ku 20 persen, kalawan konsumsi kakuatan handap pikeun nyieun nilai gede.

Goldshell KD max nahan desain awak hiji-sapotong konsisten mesin Goldshell, sakabeh mesin ieu kacida terpadu, struktur cooling KD max ngagunakeun desain anyar jeung ditingkatkeun tina struktur cooling jeung nguatkeun struktur cooling internal pikeun ngaronjatkeun fungsi cooling, nyata. manjangkeun umur jasa mesin.

KDA ngadopsi algoritma Blake2S sareng ngadukung komputasi ASIC.Saatos KD6 cangkang emas (29Th/s) sareng versi portabel bumi KD-BOX, cangkang emas parantos ngaluncurkeun generasi énggal konsumsi kakuatan rendah sareng KD-LITE hashrate tinggi, KD Lite hashrate 16.2Th/s, konsumsi kakuatan ngan ukur 13302. KD Lite hashrate of 16.2Th / s, konsumsi kakuatan ukur 13302, sarta ngarojong rupa-rupa tegangan di sakuliah dunya, aksés gampang, noise ukur 55dB, leres pisan euweuh bangbarung pikeun pamaké biasa asup kana blockchain profésional.

Prosés Meuli

1.Contact layanan palanggan, layanan palanggan WhatsApp / wechat: + 8613768392284, atawa ngirim panalungtikan, urang bakal ngabales informasi ka kotak surat anjeun dina 12 jam, mangga inget mariksa kotak surat anjeun

2. Brand mesin anyar teu nyadiakeun test video, pikeun mastikeun yén panambang segel aslina teu muka kotak.Pangiriman ka perusahaan pengiriman barang internasional dina 3 dinten saatos nampi pamayaran, sareng kéngingkeun nomer pelacak internasional dina 7 dinten kerja.

3. Pikeun detil sejenna, mangga ngahubungan layanan palanggan langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: