. Borongan Anyar Sireum Bitcoin Panambang T19 84T 88T Bursa Dina Hongkong Bitmain T17-84T T17-88T crypto asic panambang pikeun pertambangan BTC BTH BSV koin Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Sireum Bitcoin Panambang Anyar T19 84T 88T Saham Di HongKong Bitmain T17-84T T17-88T crypto asic panambang pikeun pertambangan BTC BTH BSV KOIN

Katerangan pondok:

Modél:T19

Fungsis:BTC/BCH

Hashrate: 84 KA / 88 KA

Spésifikasi: 3150W37.5J/T

Tanggal paleupasan:Juni2020


Rincian produk

Tag produk

Parameter spésifikasi

Parameter spésifikasi
Modél No. T19 84T
Hashrate 84TH/s±3%
Éfisiensi kakuatan 3150W±5%
Efisiensi kakuatan dina témbok @25°C, J/TH 37.5J/TH±5%
Niiskeun 4 x 12038 kipas
Suhu Operasi 0~40
Ripuh 82dB
Spésifikasi beurat  
Ukuran Net 400mm x195.5mm x290mm
Diménsi Kasar 270mm x316mm x430mm
Beurat bersih, kg (2-2) 14.2kg
Beurat kotor, kg 16kg

Bubuka keur panambang T19

T19 nganggo catu daya APW12 sareng firmware anu ditingkatkeun pikeun ngamimitian anu langkung gancang, ngeusian celah antara s17 + sareng s19, masihan panambang pilihan modél tambahan, desain modél sadaya-dina-hiji, stabilitas anu kuat sareng kinerja biaya anu saé.

MinerT19 88T unboxing

Mesin Pertambangan Sireum T19_88T pinuh ditandaan di luar sareng hadir dina pakét ukuran 570x316x430 sareng beuratna 16.16kg, anu langkung alit tapi langkung beurat tibatan S19 Pro 110T (680x425x535 / 15.3kg).

Panambang ditangtayungan ku busa mutiara sareng kantong anti statik sareng pakét kalebet manual multibasa sareng sertipikat konformitas.

T19_88T mangrupikeun desain sadaya-dina-hiji sareng kipas ganda paralel pikeun pendinginan knalpot payun sareng pungkur sareng konektor kakuatan terpadu kalayan palabuhan 10A ganda.Éta tiasa ditempatkeun tegak atanapi datar dina rak.Diménsi fisik panambang nyaéta 400x195x288mm, beurat sakabéh mesin nyaéta 14.3kg sareng beurat S19 Pro 110T (13.2kg) beuratna 1kg.

Hiji bédana antara Ant Miner T19_88T sareng S19 Pro 110T dina hal penampilan nyaéta panjang catu daya.Ant Miner T19_88T dipasangkeun sareng catu daya anu langkung pondok, kalayan papan kontrol diposisikan siram sareng catu daya sareng ogé mundur sabagian ka jero.

Mesin Pertambangan Sireum T19_88T ditandaan pinuh ku nameplate produsén sareng kode SN, versi mesin pertambangan T19 sareng nomer modél 240-Ca.

Analisis internal tina Mesin Pertambangan Sireum T19_88T

papan kontrol disassembly

Antarbeungeut dewan kontrol T19_88T tetep sarua, ti kénca ka katuhu: kartu SD - slot kartu TF, dipaké pikeun brushing firmware;Laporan IP - tombol IP, dipaké pikeun manggihan alamat IP tina panambang jeung alat Sireum;ETH - panganteur kabel jaringan;Reset - tombol balikan deui (pencét lila pikeun mulangkeun setélan pabrik);Indikator LED - nunjukkeun status operasi panambang.

Papan kontrol T19_88T ditutup ku panutup pelindung anu dirarancang khusus.

Panutup pelindung ogé ngajaga plat tambaga mana catu daya disambungkeun ka dewan kalkulator, bari panutup pelindung sejen dirancang pikeun ngégél terminal jeung dewan kontrol catu daya jeung kabel regulator tegangan dina posisi catu daya.Sisi positif tina sambungan catu daya jelas ditandaan ku "+" pikeun deteksi tegangan gampang.

Papan kontrol tiasa ditarik tina sisi inlet ku cara ngahapus pelat baffle di payuneun papan kontrol sareng kabel sambungan dina papan kontrol.AntMine T19_88T ogé ngagunakeun papan kontrol anu nembe dirarancang kalayan nomer modél Ctrl_C55 sareng versi V2.2010.

Disassembly catu daya

T19_88T hadir kalawan catu daya APW12 anyar, nu nyadiakeun tegangan adjustable 12-15V na dua kabel input AC éksternal.Catu daya dilabélan ku logo produsén sareng labél peringatan dina konektor catu daya pikeun nunjukkeun yén duanana kabel listrik kedah dipegatkeun upami aya gangguan listrik.

Catu daya APW12 dilaksanakeun di tempat ku slot anu dirarancang khusus, anu teras ngaco di tempatna di sisi outlet.

Catu daya APW12 nganggo tilu kipas pikeun nyayogikeun hawa pikeun nyayogikeun pendinginan aktip pikeun komponén internal catu daya.Catu daya input 10A AC ganda ngirangan repot ngarobih sockets di tambang, sareng panyalindungan anu diwangun tina undervoltage, sirkuit pondok, suhu sareng arus langkung ningkatkeun réliabilitas catu daya.

Hashrate disassembly dewan

AntMine T19_88T ngagunakeun solusi design termal deeply ngaropéa tur dioptimalkeun, kalawan dua paralel 12cm / 12v / 2.7A fans di sisi inlet na dua paralel 12cm / 12v / 3.14A fans di sisi outlet nyadiakeun cooling pikeun dewan Hash laju.Bracket kipas anu disaluyukeun dipasang dina papan laju hash, kalayan lawon konduktif dipasang di sakurilingna pikeun nyegah pelindung tina radiasi éléktromagnétik.

T19_88T dijieunna tina alloy aluminium paeh-tuang, kalawan slot pre-dirancang pikeun dewan laju Hash, slot dewan kontrol jeung notches pikeun nyambungkeun dewan hashrate kana catu daya.

T19_88T dilengkepan 3 papan tingkat hash, masing-masing gaduh heatsink dina dua sisi, saluyu sareng desain termal Ant S19 Pro 110T anu disaluyukeun sareng dioptimalkeun.

Dina sisi chip, aya dua sakabeh heatsink, sakabeh heatsink dirancang pikeun jadi streamlined, sahingga pikeun lalawanan hawa kirang dina sisi asup, facilitating airflow pikeun gancang mawa panas kaluar jeung éféktif ngurangan debu build-up.

Di sisi séjén, hiji heatsink tunggal dipaké pikeun dissipate panas, kalawan aréa heatsink laun beuki badag ti sisi inlet ka tukang, éféktif mastikeun malah dissipation panas sapanjang sakabéh dewan laju hash.

T19_88T dilengkepan 76 chip per dewan, jumlahna aya 228 custom TSMC 7nm ASIC chip kalawan algoritma SHA256, model BM1398.

T19 88T Tés

Mesin Pertambangan Sireum T19_88T diuji pikeun langkung ti 48 jam, kalayan suhu inlet (suhu kamar) 25,3 derajat, kalembaban inlet 81%, suhu outlet 49,1 derajat;kalembaban outlet 17%;suhu stop kontak 29,4 derajat;sarta konsumsi kakuatan sakabéh 3067W pikeun Mesin Pertambangan Sireum T19_88T.

Kaca kontrol Mesin Pertambangan Sireum T19_88T nembongkeun kakuatan itungan rata-rata 88,48TH / s.

Kolam renang btc nunjukkeun rata-rata 24 jam 89.4TH / s, kalayan rasio konsumsi kakuatan 34.3 W / T.

Kinerja panambang anu saé, kalayan kolam renang nampi kakuatan arithmetic anu langkung saé, konsumsi kakuatan sareng rasio konsumsi kakuatan tibatan parameter anu diumumkeun sacara resmi.

Firmware anyar ngagampangkeun sareng langkung gancang pikeun ngonpigurasikeun panambang, panambang ngamimitian langkung gancang, sareng antarmuka kontrol énggal henteu ngan ukur ngajantenkeun operasi sareng pangropéa langkung éfisién, éta ogé langkung ramah ka panambang tingkat éntri sareng ngirangan kasusah pertambangan pikeun newbies.

Parentah Meuli

1, Klik "layanan online" atawa "ninggalkeun messge anjeun" dina sisi katuhu kaca pikeun ngahubungan layanan palanggan, kirimkeun Email anjeun sarta informasi panén (kaasup ngaran, alamat, nomer telepon, kode pos jeung sarat Anjeun séjén).
2, Hayu layanan palanggan nyaho yén anjeun kudu mesen model produk jeung kuantitas, layanan palanggan bakal dumasar kana sarat Anjeun keur ngitung harga barang jeung ongkos pengiriman barang dina poé.
3, Saatos nampi pamayaran, anjeun tiasa nampi inpormasi nyukcruk ekspres internasional dina 3-7 dinten.Lamun barang butuh waktu pikeun nguji bets langkung, waktos pangiriman bakal disawalakeun misah.
4, Upami anjeun pamula sareng henteu terang naon mesin pertambangan anu cocog pikeun anjeun, punten wartosan layanan palanggan, kami bakal ngabahas sareng anjeun dumasar kana kaayaan anjeun sareng nyayogikeun solusi anu paling cocog pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras: