. Borongan Innosilicon T2TZ T2TH T2Ti T2TS 25T 28T 30T 33T 37T Aladdin L2 catu daya 1240 1266 1286 1306 1173 Supplier psu asli jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Innosilicon T2TZ T2TH T2Ti T2TS 25T 28T 30T 33T 37T catu daya Aladdin L2 1240 1266 1286 1306 1173 psu asli

Katerangan pondok:

Model: A1286/A1266/A1306/A1173/A1240
Cocog: Innosilicon T2T Series & Aladdin L2
Métode Pembayaran:USD|EUR|GBP|CAD|AUD|RUB|USDT(ERC20/TRC20)


Rincian produk

Tag produk

Ciri

Modél beurat net tunggal Potongan dina kotak Beurat per kotak Ukuran kotak Cocog jeung
A1240 2 kg 10 lembar 23 kg 665*385*350 T2TZ-30T
A1266 2 kg 12 lembar 25 kg 626*445*300 T2TH / L2 28T-30T
A1286 2,5 kg 6 leutak 22 kg 526*445*300 T2TH-30T / 33T / 37T / T3 / T3 +
A1306 3,1 kg 6 leutak 22 kg 650*435*295 T2TH-30T / 33T / 37T / T3 / T3 +
A1173 2,1 kg 10 lembar 24 kg 615*440*380 T2T-25T

Prosés Meuli

1. Kontak layanan palanggan pikeun ngirim inquiry, ninggalkeun inpo kontak Anjeun (kaasup: email, ngaran, alamat, telepon, kode pos jeung catetan séjén), ku kituna urang bisa ngabales gancang.
2. Mangga ngabejaan urang di jéntré naon model panambang anjeun meuli catu daya pikeun, sarta ngabejaan urang kuantitas nu peryogi mésér, ku kituna urang bisa gancang ngitung biaya transportasi pikeun anjeun.
3. Sanggeus narima pembayaran, psu bakal ngatur pangiriman dina 2-3 poé gawé.Dina kaayaan normal, anjeun tiasa nampi inpormasi tracking express internasional dina 3-7 dinten.

Barang jeung Inventory

3
4
5
6

  • saméméhna:
  • Teras: