. Grosir Hot Swap 2u 4u Server Case 12 24 36 48 Bay Komputer Chassis Server Case Jeung Power Supply kaleuleuwihan Pikeun IPFS FIL FILECOIN Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Hot Swap 2u 4u Server Case 12 24 36 48 Bay Komputer Chassis Server Case Kalayan Catu Daya Redundant Pikeun IPFS FIL FILECOIN

Katerangan pondok:

MODEL: 4U SERVER KASUS

Gaya Chassis:Tipe Rak

Bahan:alloy magnésium

ukuran:65 * 44 * 17,5 cm


Rincian produk

Tag produk

Naon IPFS panambang?

IPFS sabenerna ngan hiji téhnologi kaayaan, sistem file disebarkeun peer-to-peer, sarupa jeung http, protokol mindahkeun file.Pikeun IPFS tiasa dianggo, seueur komputer (alat panyimpen) dina jaringan kedah dianggo salaku titik, sareng sacara umum, sadaya komputer anu milu tiasa disebat panambang IPFS.

Dina raraga narik leuwih pamaké pikeun gabung salaku titik sarta nyumbang kana jaringan, jaringan IPFS geus dirancang cryptocurrency disebut filecoin, nu geus disebarkeun ka pamilon (titik) salaku ganjaran dumasar kana jumlah gudang sarta rubakpita nyumbang.Diomongkeun sacara heureut, komputer anu dirarancang khusus pikeun kéngingkeun ganjaran filecoin disebut panambang IPFS.

Dina istilah basajan, mesin pertambangan mangrupakeun mesin nu meunang filecoin pikeun anjeun, sarta naon urang hartosna ku IPFS pertambangan sabenerna digging lapisan insentif téhnologi ieu, nu filecoin.sanggeus peluncuran resmi sahiji jaringan utama, hal anu penting pikeun milih mesin pertambangan katuhu pikeun bisa ngagali filecoin na sabaraha filecoin bisa ditambang per unit waktu.

Hubungan antara Filecoin na IPFS éta IPFS utamana jawab eusi alamat na mindahkeun eusi dina jaringan P2P, bari Filecoin nyaéta lapisan incentive pikeun neundeun eusi permanén, sarta aranjeunna pelengkap saling.

Kusabab jaringan IPFS meryogikeun rohangan panyimpen ogé bandwidth jaringan, panambang IPFS biasana nguatkeun rohangan panyimpen, ngirangan konsumsi kakuatan sadayana sareng aspék-aspék sanésna pikeun kéngingkeun rasio hasil anu paling luhur.Contona, dilengkepan leuwih ti 10 hard drive-kapasitas tinggi, dilengkepan gigabit atawa kartu jaringan speed luhur, ngagunakeun prosesor arsitektur kakuatan ultra-low, jsb.

Tangtosna, panambang nyayogikeun jasa panyimpen supados tiasa nampi pendapatan.Ukuran panghasilan patali jeung konfigurasi panambang jeung jumlah panambang IPFS ayeuna.

syarat konfigurasi panambang IPFS

Konfigurasi anu disarankeun resmi nyaéta AMD Ryzen Threadripper 3970X, NVidia GTX 2080Ti, frékuénsi mémori 2133mhz, anu mangrupikeun konfigurasi hardware, janten naon sarat ngeunaan lingkungan?Dumasar mékanisme pinalti IPFS, merlukeun kakuatan konstanta sarta jaringan, sarta guna manjangkeun umur mesin, éta pangalusna pikeun mibanda hawa konstanta sarta kalembaban, jadi béda ti pertambangan Bitcoin éter, dimana kamar mesin diwangun. di sagala rupa tempat terpencil.

IPFS pertambangan kudu nempatkeun mesin pertambangan di kamar IDC nasional, sarta dina waktos anu sareng, guna mastikeun laju encapsulation, lokasi kamar mesin téh pangalusna di puseur processing interaksi data kayaning Shanghai, sabab latency jaringan low. , éta leuwih gancang pikeun nampa pesenan gudang nalika encapsulating.

Dumasar hardware jeung lingkunganana aya loba sarat, sarat ieu constitutes bangbarung geus diisolasi tina pertambangan pribadi, hayang investasi di pertambangan IPFS ayeuna ngan bisa meuli mesin pertambangan di pausahaan pertambangan, éta pangalusna pikeun milih Star Alliance jeung sirah séjén. panambang, aya jaminan kakuatan teknis.

Di luhur mangrupikeun jawaban kana patarosan naon mesin pertambangan IPFS?Jawaban kana patarosan ieu, artikel ogé ngawanohkeun sarat konfigurasi mesin pertambangan IPFS, sabab harga mesin pertambangan IPFS relatif tinggi, jadi periode payback teu laun, lamun teu hayang nyokot jalan nyimpang, anjeun investor kudu boga komprehensif. pamahaman mesin pertambangan IPFS di pasar, coba pikeun milih reputasi pamaké hadé tina sababaraha merek.Sajaba ti éta, mesin pertambangan ipfs ogé bisa dibagi kana imah jeung industri dua kategori, harga mesin pertambangan home ipfs relatif murah, volume pangleutikna ogé bisa ngalakukeun ukuran palem, umumna ngan kalawan 1 nepi ka 2 hard disk, atawa sisihkan sababaraha hard disk. disk bin, pamaké bisa ningkatkeun konsumsi kakuatan sakumaha diperlukeun, konsumsi kakuatan umumna dina tingkat ultrabook, pisan hemat daya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk