. Grosir Goldshell Mini-DOGE Mini Doge Pro 205m Block Chain Miner Pikeun Doge LTC Cryptocurrency Pertambangan Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Goldshell Mini-DOGE Mini Doge Pro 205m Block Chain Miner Pikeun Doge LTC Cryptocurrency Pertambangan

Katerangan pondok:

Modél:Mini-DOGE/Mini Doge Pro

Fungsis:DOGE/LTC

Hashrate: 185MH/205MH

Spésifikasi: 1.26W/M 1.0W/M

Tanggal paleupasan:July 2021


Rincian produk

Tag produk

Parameter spésifikasi

Parameter spésifikasi
Modél No. Mini-DOGE/ minidoge Pro
Hashrate 185MH/S±5%;205MH/S±5%
Éfisiensi kakuatan 235W±5%220W±5%
Niiskeun 2 kipas
Suhu Operasi 0~35
Ripuh 35dB
Spésifikasi beurat  
Ukuran Net 175mm * 150mm * 84mm
Diménsi Kasar 310mm * 220mm * 120mm
Beurat bersih, kg (2-2) 2 kg
Beurat kotor, kg 2,5 kg

Katerangan ngeunaan Goldshell Mini-DOGE

Goldshell Mini-DOGE mangrupikeun panambang algoritma scrypt panganyarna pikeun pertambangan Litecoin sareng Dogecoin mainstream.Panambang ieu mangrupikeun bagian tina séri Goldshell BOX, sareng fitur utamina nyaéta miniaturisasi, kinerja luhur, sareng tiiseun, ngajantenkeun pertambangan langkung gampang sareng gampang.

Mini-DOGEtés ngajalankeun

Mini-Doge waktos ieu dijieun versi biasa jeung endog versi dua, versi endog tina kuriling dicitak ku anjing playful TO DA MOON Ragam hias, atas nama iman langgeng anjing koin HOLDer, pinuh ku sentimen, meuli Mini-Doge babaturan bisa ngarepkeun.

Goldshell Mini-Doge dumasar kana algoritma Scrypt dikembangkeun ku verifikasi beban kerja bantu pikeun ngahontal ganda digging LTC & Doge mesin pertambangan imah ASIC dedicated, modél ngabogaan kakuatan arithmetic nominal 185M sarta konsumsi kakuatan nominal 230W.

Mini-Doge dipasang dina panangtayungan busa, kotak produk ngan ukur logam bulistir, henteu aya asesoris tambahan anu sanés.

Mesin Mini-Doge beuratna 2.0KG bulistir, sareng beurat kotor 2.5KG sareng kotakna

Pertambangan mesin host jeung catu daya design pamisah, suplai kakuatan mesin pertambangan jeung catu daya kartu grafik desktop port 6pin sarua, lamun pertambangan ogé kudu dilengkepan catu daya komputer cocog ngagunakeun.

Saatos ngajalankeun di speed pinuh pikeun 3 poé, kipas ieu diuji pikeun minuhan dissipation panas tina mesin pertambangan salila operasi normal, firmware mesin ieu dioptimalkeun jeung noise ieu dikawasa ogé.The ngajalankeun munggaran plugged kana catu daya mimitian ku 75 dB, sanggeus operasi lemes tina outlet hawa diukur ngajalankeun sora sakumaha low sakumaha 59,8 dB, cocog pikeun pamakéan di imah.

Mini-Doge mesin pertambangan jeung Goldshell BOX runtuyan mesin pertambangan leutik dina panganteur dewan kontrol konsisten masing-masing, tombol IP up, panganteur Ethernet, slot kartu TF, tombol balikan deui sarta indikator status.

Panambang disambungkeun ka kolam renang anu saluyu sareng parantos ngajalankeun dina kapasitas pinuh langkung ti 48 jam.

The Goldshell Mini-Doge némbongkeun laju hash lemes sarta laju tampikan kirang ti 0,2% nurutkeun kana kolam renang pertambangan.Laju Hash rata-rata pikeun 24 jam nyaéta 184M, anu saluyu sareng parameter nominal 185M (± 5%), sareng konsumsi kakuatan operasi rata-rata anu diukur nyaéta 241.2W, rada luhur tibatan parameter nominal 230W (± 5%). , tapi dina wates kasalahan konsumsi kakuatan nominal produsén urang.

Dina suhu kamar 26 ℃, sanggeus 48 jam operasi, suhu rata-rata inlet hawa diukur dina 25,9 ℃, jeung hawa rata-rata outlet hawa nyaéta 39,4 ℃, nunjukkeun yén panambang dissipates panas normal, sarta Hash nu. laju di latar tukang panambang, kolam renang pertambangan operasi ngawaskeun sadayana normal.

Goldshell Mini-Doge boga ciri setelan operasi basajan, konsumsi kakuatan alus teuing dina témbok, sarta masih boga gelar tangtu paménta pasar salaku produk pelengkap dina kakurangan chip ayeuna.

MINI-DOGE panambang

Prosés pameseran MINI-DOGE MINER

1Kontak layanan palanggan pikeun ngirim hiji panalungtikan, ninggalkeun inpo kontak Anjeun (kaasup: Surélék, ngaran, alamat, telepon, kode pos jeung qur’an séjén).Palanggan bakal ngabales email anjeun dina 24 jam, mangga parios dina waktosna.

Anjeun oge bisa nambahkeun layanan palangganWhatsApp atanapi wechat: +8613768392284

2, Saatos ngahubungan sareng layanan palanggan, mastikeun model barang, kuantitas jeung harga dina poé.

3, alat-alat anyar brand teu sadia pikeun nguji sarta shipped dina bungkusan aslina.Garansi saatos penjualan ku garansi resmi goldshell.

4, Barang bakal shipped dina 48 jam sanggeus narima pembayaran, sarta nomer tracking internasional bakal sadia dina 3-5 poé dina kaayaan normal.

5, Upami Anjeun gaduh sarat sejenna, mangga wartosan staf layanan palanggan.


  • saméméhna:
  • Teras: