. Borongan ETH / ETC panambang sireum E9 2400M 1920w ASIC panambang Bitminer E9 ETH ETC Mesin Pertambangan Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

ETH/ETC Sireum panambang E9 2400M 1920w ASIC panambang Bitminer E9 ETH ETC Mesin Pertambangan

Katerangan pondok:

Modél: E9

Hashrate: 2400M

Cara pembayaran:USD|EUR|GBP|CAD|AUD|RUB|USDT(ERC20/TRC20)


Rincian produk

Tag produk

Bitmain Antminer E9 2400MC spésifikasi panambang

Algoritma Ethash|ETH/ETC Ukuran Paket 680 * 316 * 430 mm
Hashrate 2400mh/s Beurat 19,5 kg
Konsumsi Daya 1920w Panganteur RJ45 Ethernet 10/100M
Suhu operasi 0-40 Itegangan nput 200-240V AC

SireumpanambangE9 teh panambang ETH éter panganyarna ayeuna dibuka ku Bitmain, NTMINER E9 ngadegkeun kinerja komputasi standar anyar ku ngagunakeun 2400M powerfulhashrate (sarua jeung 25 RTX3080), dina watesan parameter inti, Ant Miner E9 bisa ngahontal 2.4GH / s tina kakuatan arithmetic jeung 1920W konsumsi kakuatan, ngahontal hiji alus teuing 0,8 J / M ratio kakuatan listrik, ANTMINER E9 ngadegkeun hiji ningkat rating efisiensi kakuatan nu maximizes konsumsi kakuatan 1920 W. efisiensi sakabéh ogé efektivitas ongkos.

Si SireumpanambangE9 gaduh desain modular sareng catu daya anu pinter, dasbor sareng panel kontrol pikeun panambang, anu gampang nyambung sareng ngatur.

Saatos 20 jam evaluasi saleresna, Sireum E9 ngajalankeun lancar salami tés, sareng kurva kakuatan aritmetika anu ditampi ku kolam renang pertambangan henteu turun naek sacara signifikan, kalayan tingkat panolakan anu luar biasa tina 0. Sistem Ant E9 tiasa ngahontal kakuatan aritmetika 3006 MH/s, kalawan konsumsi kakuatan 1920W jeung efisiensi 0,8 J/M.Kinerja aritmatika langkung luhur tibatan data tés aktual resmi.

Antminer E9 Produk Tembongkeun

E9-2
E9-1
E9
E9-6
E9-5
E9-4

Parentah Meuli

Nyadiakeun rupa ASIC na GPU panambang crypto, mangga ngahubungan kami di sisi katuhu kaca pikeun prosés dibeuli.
1, Hubungi layanan palanggan ngaliwatanWhatsApp / wechat: + 8613768392284atanapi kirimkeun patarosan ka kami, mangga pastikeun ninggalkeun WhatsApp sareng Email anjeun, palayanan palanggan bakal ngabales WhatsApp sareng Email anjeun dina 24 jam.
2, Konfirmasi jinis barang sareng metode pamayaran, sacara umum, barang bakal dikirim dina 2 dinten saatos pamayaran, sareng nomer tagihan logistik internasional bakal ditampi dina 5 dinten.
3, Upami Anjeun gaduh sarat sejenna, mangga wartosan layanan palanggan.


  • saméméhna:
  • Teras: