. Borongan ETC ETH ETHW Miner Ipollo V1 Asic Cropto Miner V1-mini mesin pertambangan Ékspor suppliers Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

ETC ETH ETHW Miner Ipollo V1 Asic Cropto Miner V1-mesin pertambangan mini Panyadia ékspor

Katerangan pondok:

Modél: Ipollo v1

Hashrate: 3600 mh/s

Mémori: 6 GB


Rincian produk

Tag produk

Ipollo V1 3600 mh / s parameter Panambang

Ipollo V1 3600 mh / s parameter Panambang

Modél

Ipollo V1

Algoritma énkripsi

Ethash/ETH/ETC/ETHW

Hashrate

3600 mh10%

Suhu operasi

10-25

Konsumsi kakuatan

3100W10%

Mémori

6GB

Ipollo V1 ayeuna mangrupikeun puncak Ethash / ETH / ETC / ETHW Cropto ASIC Miner dina pasaran.Dibandingkeun luhur 8 GPU panambang kartu grafik, 8 kartu 170HX GPU panambang hashrate 1320mh / s, tapi Ipollo V1 hashrate ampir kabéh luhureun 3000mh / s.s atawa leuwih.

Ayeuna model spésifik Ipollo V1 nyaéta 3150m / 3200m / 3450m / 3600m / 3700m / 3750m / 3850m, salian ti éta, pikeun panambang jinis bumi, Ipollo ogé ngaluncurkeun V1-MINI 220m / 280m / 300m / 320m / 330m.

The test sabenerna Ipollo V1-3600mhs panambang, V1 hashrate nyaeta ngeunaan 6,45 kali tina kartu grafik Konsumsi kakuatan 2 kali Lamun diitung nurutkeun konsumsi kakuatan sarua, nanas arithmetic kakuatan kartu grafik super saloba 3 kali!Konsumsi kakuatan pisan low, nu hartina harga koin shutdown oge pisan low!

Barang jeung Inventaris

Prosés Meuli

1, ngahubungan layanan palangganWhatsApp / wechat: + 8613768392284.Atanapi kirimkeun patarosan, tinggalkeun inpormasi penting anjeun sapertos WhatsApp atanapi email, palayanan palanggan bakal ngawalon inpormasi dina 24 jam, punten pastikeun parios.
2, urang gaduh 6-7 taun pangalaman dina pertambangan, duanana ASIC na GPU, kami henteu ngan profésional, sarta pohara dipercaya.Henteu masalah anjeun gaduh pangalaman atanapi henteu, ngan ngabejaan urang sasuai ka nu Anjeun, urang tiasa masihan nasihat alus.
3, Pangiriman bakal dilakukeun dina 48 jam saatos mayar, sareng nomer pelacak logistik internasional bakal ditampi dina 5 dinten dina kaayaan normal.
4, mesin anyar brand dina segel aslina tur unopened, ilaharna euweuh test disadiakeun pikeun pangiriman langsung.Lamun konsumén menta pikeun muka tés, mangga wartosan layanan palanggan.


  • saméméhna:
  • Teras: