. Borongan Adat borongan Komputer Power Supply 1800W 2000W 2500W 2800W 3000W ATX Grafika Card Power Supplies Pikeun GPU Miner Rig Case Bisu PSU Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Pasokan Daya Komputer Grosir Custom 1800W 2000W 2500W 2800W 3000W ATX Kartu Grafis Pasokan Daya Pikeun GPU Miner Rig Case Bisu PSU

Katerangan pondok:

Modél: 4U 1800W

Type: ATX

Cocog jeung GPU Miner Rig


Rincian produk

Tag produk

Parameter kakuatan

1
Parameter kakuatan
Ngaran Produk 4U 1800W garis panjang psu jempé
Peunteun kakuatan 1600W
Tegangan kaluaran 12V
Kaluaran Ayeuna 133A
Input Voitage 220V
Efisiensi kecap 93%
Frékuénsi Operasi 50-60(HZ)
Input Range tegangan 180-240VAC
Suhu Operasi 0-45()
Ukuran produk 185 * 158 * 86 mm
Beurat produk 2,2 kg
PCS / KOTAK 6 PCS
Ukuran Paket 590*390*170MM

►1800W lila-garis rehe AT catu daya, teu ngan noise low, unggal catu daya geus mastikeun diuji ku chroma power supply Sistim test precision otomatis, dina lingkungan 220V, efisiensi konversi 93%, stabilitas nyimpen-énergi, kalawan cukup bahan.
► karya circuit ngagunakeun filter EMI, aya sababaraha kaunggulan
1-Ngajaga catu daya sorangan ngadalikeun karya circuit
2-Ngajagi karya beban tina catu daya
3-Ngurangan gangguan kalayan sirkuit séjén
4-blocking radiasi manusa pikeun mastikeun kasalametan sirkuit

►Full-sasak resenance LLC dewan kontrol
PFC aktip
Konversi DC-DC DC
réduksi impedansi
Stabilkeun catu daya
Ngurangan karugian

Kustomisasi Power Supply Jeung borongan

Spésialisasi dina nyaluyukeun rupa komputer, server, catu daya pertambangan crypto.Kami ngagaduhan tim pangembangan profésional, tim téknologi parangkat lunak, tim téknologi hardware, 10 taun pangalaman industri anu beunghar, ngadukung kustomisasi catu daya pribadi.Pabrik implements sistem MES jeung modeu manajemén CMM, sarta geus bebas dirancang sanggeus-jualan sistem software, ti desain, produksi sampel, nguji, ongkos produksi jeung jasa sanggeus-jualan, unggal hambalan pikeun kualitas produk pikeun ngalakukeun jaminan.

Pasokan listrik khusus punten kirimkeun patarosan di pojok katuhu handap pikeun ngahubungi layanan palanggan pikeun ngabahas prosés kustomisasi


  • saméméhna:
  • Teras: