. Grosir Adat borongan GPU ASIC Pertambangan Rig Power Supply ATX 1800W 2000W 2500W 3300W Silent Psu Produsén Pabrik Éksportir Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Custom Grosir GPU ASIC Mining Rig Power Supply ATX 1800W 2000W 2500W 3300W Silent Psu Produsén Pabrik Éksportir

Katerangan pondok:

Ngarojong rupa-rupa kustomisasi catu daya

Customer Service WhatsApp / wechat: + 8613768392284


Rincian produk

Tag produk

Parameter catu daya ATX 2000W

Parameter kakuatan
Ngaran 2000w garis Panjang suplai kakuatan jempé
Peunteun kakuatan 1800w
Tegangan kaluaran 12V
Kaluaran Ayeuna 133A
Tegangan Input 220V
efisiensi operasi 93,5-94(%)
Frékuénsi Operasi 49-67(HZ)
Input Range tegangan 176-264VAC
Suhu operasi 0-45()
Ukuran produk 27 * 11 * 6,5 cm
Laju kipas Kipas ageung: 7000 rpm * 1, kipas leutik: 10000 rpm * 2
Min.nomer bungkusan 5 bijil

Grayscale-pertambangan boga suplai kakuatan pertambangan profésional / catu daya komputer pabrik manufaktur, kalayan tim profésional leuwih ti 100 urang, pangalaman industri euyeub, palaksanaan sistem MES jeung mode manajemén CMM, sarta desain bebas sarta sistem software sanggeus-jualan.Ti desain, proofing, nguji, produk rengse pikeun diobral jeung layanan sanggeus-jualan, unggal hambalan teu jaminan kualitas.Ngarojong sagala jinis kustomisasi catu daya, ngadukung pasokan listrik ékspor perdagangan asing.

2000w Long line laju konversi catu daya jempé nepi ka 93%, unggal catu daya ngaliwatan Chroma catu daya sistem test precision otomatis nguji ketat, dina lingkungan 220v, efisiensi 93% atawa leuwih, teu ngan hemat energi, stabilitas, pilihan bahan baku kualitas luhur.Karya sirkuit catu daya ngadopsi saringan EMI, anu henteu ngan ukur ngajagi padamelan sirkuit kontrol catu daya sorangan sareng padamelan beban, tapi ogé ngirangan gangguan tina alat listrik anu sanés sareng meungpeuk radiasi manusa.Power supply LLC dewan kontrol, ngagunakeun full-sasak skéma résonansi, aktip PFC / DC-DC konversi DC, sahingga ngurangan impedansi, catu daya stabil sarta ngurangan karugian.Wiring catu daya didamel tina tambaga murni anu dilapis tin, anu henteu gampang kaduruk.Kabéh catu daya pikeun mastikeun nguji operasi 24-jam, pikeun mastikeun yén kualitas unggal catu daya leuwih.

Customer Service WhatsApp / wechat: + 8613768392284


  • saméméhna:
  • Teras: