. Borongan Brand New WhatsMiner M50 112T / 118T 28W M50S 126T 26W Bticoin Asic Crypto panambang 2022 Panambang nguntungkeun Dina Supplier Bursa jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Anyar WhatsMiner M50 112T / 118T 28W M50S 126T 26W Bticoin Asic Crypto Miners 2022 Panambang Untung Dina Saham

Katerangan pondok:

model:M50S

Hashrate: 126T± 5%

Rasio kakuatan: 26J/T± 5%@25° C

Kakuatan Dina Tembok: 3276W± 10%


Rincian produk

Tag produk

Parameter spésifikasi panambang M50S

MODEL M50 M50S
Hashrate 118T ± 5% 126T ± 5%

 

Rasio kakuatan 29J/T ± 5%@25°C 26J/T ± 5%@25°C
Daya Dina Tembok 3248W ± 10% 3276W ± 10%
Suhu Gawé -5°C ~ 35°C -5°C ~ 35°C
Ukuran 430mm * 155mm * 226mm 430mm * 155mm * 226mm
Beurat 11,7 kg 11,7 kg
Sambungan Internét Éténét Éténét
Modél kabel kakuatan IEC C19, ≥16A IEC C19, ≥16A
Modél PSU P221B/P222B AC220V ~ 240V P221B/P222B AC220V ~ 240V

Séri panambang énggal gaduh prosesor 5 nm Samsung sareng desain kompartemen tunggal, sareng cocog sareng generasi sateuacana.Séri ieu kalebet M50, M50 sareng M53.M50s gaduh rasio konsumsi énergi 26 J/T sareng kakuatan dugi ka 126 TH/S.M50 gaduh rasio konsumsi énérgi 29 J/T sareng kakuatan dugi ka 118 TH/S.M50 ayeuna aya di saham sareng dikirim ti Hong Kong.

M53, anu masih dina tahap pangwangunan, nyaéta panambang cai-cooled kalayan rasio énergi 29 J/T sareng kakuatan aritmetika 226 TH/S.

Prosés pameseran

1Kontak layanan palanggan pikeun ngirim inquiries, ninggalkeun informasi kontak Anjeun (kaasup: Surélék, ngaran, alamat, telepon, kode pos jeung qur’an séjén).Palayanan palanggan bakal ngabales email anjeun dina 24 jam, mangga parios waktosna.

Anjeun ogé tiasa nambihan layanan palanggan WhatsApp atanapi WeChat.+8613768392284

2Saatos ngahubungan layanan palanggan, pastikeun model barang, kuantitas jeung harga poé.

3Kusabab séri whatsminer M50 dikirimkeun ti Hong Kong, punten pastikeun waktos pengiriman barang ogé prosésna kalayan layanan palanggan kusabab wabah.

4Upami Anjeun gaduh sarat séjén, mangga wartosan staf layanan palanggan.


  • saméméhna:
  • Teras: