. Borongan Bitmain Antminer E9 2400 mh / s E7 800 mh / s ETH / ETC Asic panambang 1920W panambang crypto nguntungkeun dina 2022 Pikeun ETH Pertambangan Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Bitmain Antminer E9 2400 mh/s E7 800 mh/s ETH/ETC Asic panambang 1920W Panambang crypto nguntungkeun dina 2022 UNTUK ETH Pertambangan

Katerangan pondok:

Fungsi ETH/ETC Ethash

Spésifikasi 2400M 1920W 0,8 J/M

Cara pembayaran:USD|EUR|GBP|CAD|AUD|RUB|USDT(ERC20/TRC20)


Rincian produk

Tag produk

Parameter spésifikasi panambang E9

Vérsi

E9

Algoritma Crypto / koin

Ethash/ETH/Jsb

Hashrate, MH/s

2400 ± 10%

kakuatan dina témbok @ 25 ℃, Watt

1920 ± 10%

efisiensi kakuatan dina témbok @25°C, J/MH

0,8 ± 10%

Sasayogian tanaga

Catu daya tegangan input AC, Volt (1-1)

200~240

Catu daya AC Input Frékuénsi Range, Hz

47~63

Catu daya AC Input ayeuna, Amp(1-2)

20 (1-3)

Konfigurasi hardware

Modeu sambungan jaringan

RJ45 Ethernet 10/100M

Ukuran Panambang (Panjang * Lebar * Jangkungna, w/pakét), mm (2-1

520*195.5*290

Ukuran Panambang (Panjang * Lebar * Jangkungna, sareng pakét), mm

680*316*430

Beurat bersih, kg (2-2)

17.7

Beurat kotor, kg

19.4

Syarat Lingkungan

Suhu operasi, °C

0~40

Suhu neundeun, °C

 -20~70

Operasi kalembaban (non-condensing), RH

10~90%

Luhurna operasi, m(3-1)

≤2000

Dina April 2021 Bitmain ngumumkeun data anu aya hubunganana sareng panambang antminer E9 Asic, nalika laporan sadayana nyarios yén hashrate panambang ieu sami sareng 32 kartu grafik RTX 3080 sareng ngahontal langkung ti 3GH / s.Datana parantos diterbitkeun sataun, tapi dugi ka Juni 2022 bitmain resmi ngajual antminer E9 kalayan laju hash ukur 2,400mh / s.Kakuatan ieu sami sareng panambang Linzhi Phoenix Ethash, innosilicon A11 sareng yami E2.hijina bédana éta Hijina bédana nyaéta yén antminer E9 meakeun kakuatan kirang, sarta data diukur pisan deukeut hiji resmi, ngeunaan 1900-2000W.Modél séjén tina panambang Linzhi Phoenix Ethash, innosilicon A11 sareng yami E2 gaduh konsumsi kakuatan sakitar 2400W.


  • saméméhna:
  • Teras: