. Borongan Bitmain Asli Power Supply APW3 APW7 pikeun S9 S9K S9I S9SE S9J L3 + L3 ++ Z11 Z15 Supplier jeung Produsén |Grayscale
  • bg22

produk

Bitmain Power Supply Asli APW3 APW7 pikeun S9 S9K S9I S9SE S9J L3 + L3++ Z11 Z15

Katerangan pondok:

Modél: APW3 APW7

Merk: Bitmain

Cocog:S9 S9K S9I S9SE S9J L3+ L3++ Z11 Z11J Z15 T9+


Rincian produk

Tag produk

APW7 Evaluasi Aata

BITMAIN APW7 mangrupikeun catu daya asli pikeun panambang ASIC antminer.catu daya Ieu pérsi ditingkatkeun tina APW3 ++, nu boga loba kamajuan teknis dibandingkeun generasi saméméhna.

APW7 cocog pikeun Bitmain lolobana panambang asic dina 1800w. Sapertos Antminer s9,s9i,s9j,s9k,s9se,S9 Hydro,L3+,L3++,z11,z11j,z11e,z15,A9,A9+,A9++,DR3,DR5 .APW7 oge cocog pikeun merek sejen tina panambang ASIC handap 1800W, kayaning Innosilicon T1, T2, A10, A10PRO, Aladdin T1-32T, avalon 841,851,852, jsb.

Kaluaran

tegangan DC

12.0v

Dipeunteun ayeuna (dina input 220v)

150A

Daya dipeunteun (dina input 220v)

1800W

Dipeunteun ayeuna (dina input 110v)

83.3A

Daya dipeunteun (dina input 110v)

1000W

Mimitian-up, waktos gugah

<25

Turunkeun waktos tahan

> 10mS

asupan

Rentang tegangan

100-264V AC

rentang frékuénsi

47-63Hz

Faktor kakuatan

> 0.99 (beban pinuh)

Arus bocor

<1.5mA(220V 50Hz)

Struktur

Ukuran

206*110*62

Beurat

2,0 kg

Geuning

43DB

1655367923923

Gambar fisik produk

4
6
3
7
2
8

  • saméméhna:
  • Teras: