• bg22

Tentang Kami

Tentang Kami

ngeunaan17

Guangxi Grayscale Intelligence Technology Co., Ltd. utamana kalibet dina produksi jeung kustomisasi kartu grafik OEM, kasus server, catu daya komputer sarta sagala rupa panambang jeung asesoris patali komputer, ASIC panambang refurbishment sarta perbaikan, nyaéta téhnologi éléktronik komprehensif Cina kalibet dina. produksi jeung diobral crypto mata uang digital patali parabot jeung asesoris parusahaan.

Ngeunaan catu daya sareng sasis server, kami gaduh téknologi canggih, manajemén produksi anu ketat sareng sistem jaminan kualitas anu sampurna.Kami ngagaduhan tim téknis sareng palayanan palanggan anu profésional pikeun nyayogikeun pituduh sareng dukungan téknis ka para nasabah.Naha anjeun pamula atanapi panambang Samaun, pertambangan bakal langkung gampang sareng kami.Salian produk urang sorangan, urang boga sistem ranté suplai lengkep, naha éta ASIC, GPU, PSU, sarta sagala rupa asesoris panambang urang, konsumén bisa meuli kabeh di dieu dina hiji eureun.

Produk Utama

Pikeun pertambangan, urang gaduh naon anu anjeun pikahoyong!

BITMAIN

Antminer

Whatsminer

Whatsminer

innosilikon

Innosilicoin Panambang

1246-1

Avalon Panambang

ebit

Ebit Panambang

cangkang emas

Panambang Goldshell

3090-ROG-utama3

Kartu Grafis

HASIL HIS

Teuas Dish Panambang

AWP7

Bagian Pertambangan

Urang Sunda & D Kamampuh OEM ODM

lc2

Sertipikat

sertipikat1
sertipikat2
sertipikat3

Jasa Kami

Hiji-eureun balanja pikeun pertambangan crypto
Pikeun pertambangan crypto, urang tiasa nyayogikeun panambang ASIC, panambang GPU, panambang hard disk, sareng bagian pertambangan.

Merk ASIC panambang antminer, Whatsminer, Avalon, Innosilicon, Aladdin, Ebit, StrongU, Goldshell, Ipollo, Yami, Hummerminer sababaraha panambang non-mainstream, jsb.
Merk kartu GPU Asus, Msi, Nvidia, Gigabyte, Zotac, Colorful, gainward, Inno, Manli, Dell, Asrock, Sapphire, XFX, Maxsun, yeston sareng OEM, jsb.
Bagian pertambangan Catu daya, Hashboard, papan kontrol, Kasus GPU, kabel Daya sareng sababaraha panyambungna, jsb.
Panambang hard disk Server, hard drive tina rupa-rupa merek
bg

Asic Miner Testing, Refurbishing, Debu beberesih, bungkusan
Urang bisa nyadiakeun panambang refurbished, kayaning S9 / S9i / S9j / L2 / L3 + / L3 ++ / T2T / T17 / S17 / M31S / T15 / S19 sarta panambang ASIC séjén tina sagala rupa model.Nalika anjeun ngagaleuh panambang bekas ti kami, kami tiasa nyayogikeun tés, beberesih lebu, sareng bungkusan énggal khusus.

zd

► Pangembangan produk, catu daya sareng kustomisasi server chassis
Tim R&D ngarah, tim téknis profésional sareng pangaweruh produk anu beunghar sareng pangalaman aplikasi industri, fokus kana pamekaran, desain, produksi sareng penjualan catu daya komputer, asesoris anu aya hubunganana sareng komputer, konsumsi kakuatan tinggi catu daya panambang sareng produk sanésna.

1

Palayanan palanggan profésional, produk anu beunghar sareng pangalaman industri, sagala jinis masalah tiasa direngsekeun ku kami
Ngora henteu hartosna pangaweruh deet, industri IT asalna dunya jalma ngora, percanten ka layanan palanggan profésional urang.

Mun anjeun panambang ngalaman, mangga komunikasi sareng layanan palanggan mun anjeun wandering teu nyaho kumaha carana milih model nu di momen.

Upami anjeun pamula sareng henteu terang naon pertambangan crypto sareng kumaha eth sareng BTC ditambang, mangga ngahubungi layanan palanggan sareng anjeunna bakal sabar ngajelaskeun ka anjeun.

Nalika alat Anjeun ngarecah, mun anjeun nampi alat jeung manggihan anjeun teu bisa ngumpul eta, mun anjeun teu nyaho kumaha carana sikat firmware tur kumaha carana troubleshoot, mangga ngahubungan kami.

Nalika anjeun badé ngamimitian pertambangan cryptocurrency, mangga ngahubungi kami, sareng kami, sadayana janten gampang!

Carol

Carol

Nancy

Nancy

TUTU

TUTU