Ngeunaan Grayscale

  • Kakuatan Téknis

    Tim téknis profésional kalayan téknologi canggih, manajemén produksi anu ketat sareng sistem jaminan kualitas anu sampurna.Kalayan kami, pertambangan bakal gampang pisan

  • Kakuatan Perusahaan

    Kecerdasan Grayscale utamana kalibet dina produksi jeung kustomisasi kartu grafik OEM, kasus server, catu daya komputer sarta sagala rupa panambang jeung asesoris patali komputer, refurbishment panambang ASIC sarta perbaikan.

  • Kakuatan Tim

    Naha anjeun pamula atanapi panambang anu ngalaman, jasa palanggan profésional sayogi pikeun ngobrol sareng anjeun tanpa halangan, nyayogikeun pitunjuk téknis sareng ngabagi pangalaman dina industri.

  • Hiji-eureun balanja Pikeun Crypto Pertambangan

    Pikeun pertambangan crypto, kami nyayogikeun kartu Asic / Graohicse (GPU) / Hard Disk Server / Asesoris Panambang, Janten di dieu, kami gaduh naon anu anjeun pikahoyong!

  • Kakuatan Téknis
  • Kakuatan Perusahaan
  • Kakuatan Tim
  • Hiji-eureun balanja Pikeun Crypto Pertambangan

Produk

Urang Sunda & D Kamampuh OEM ODM

  • 01

    Sampel costomization

    Nyadiakeun solusi kreatif dumasar kana sampel sarta sarat disadiakeun ku konsumén
  • 02

    Nyadiakeun gaya

    Konsumén nyadiakeun sampel atawa gambar desain
  • 03

    Jieun sampel

    Ngahasilkeun sampel sarta nguji aranjeunna
  • 04

    Produksi

    Nangtukeun solusi ahir, produksi masal
  • 05

    Jasa Finling

    Jasa filing produk pikeun konsumén, oem, OEM sareng bungkusan lengkep

Sajarah urang

  • 2017
    Pangwangunan tegalan pertambangan skala ageung munggaran di Cina réngsé di Kangding, Sichuan, kalayan beban total 200,000 kWh.
  • 2018
    Brand Volcano Mining geus ngadegkeun tur boga reputasi alus sarta popularitas di Shenzhen.
  • 2019
    ékspansi tegalan pertambangan 50.000 kWh.
  • 2020
    Wabah sareng kabijakan restrictive Cina henteu ngeureunkeun kami, kami damel sareng sababaraha perusahaan pertambangan di AS, Kanada, Rusia, Irlandia, Indonesia, Kolombia, sareng sajabana pikeun ngamimitian bisnis ékspor perdagangan mesin pertambangan.
  • 2021
    Guangxi Grayscale Intelligence Technology Co., Ltd sacara resmi diadegkeun, sareng dina satengah taun, penjualan ékspor mesin pertambangan urang ngaleuwihan 3,500,000 usd.
  • 2022
    Guangxi Boiling Intelligent Technology Co., Ltd diadegkeun sareng perusahaan terus dilegakeun pikeun nyayogikeun jasa anu langkung saé sareng langkung lengkep ka pasar luar negeri.
  • 2017
  • 2018
  • 2019
  • 2020
  • 2021
  • 2022

Pananyaan